Christiania Rørleggerbedrift ble etablert i 2005. Siden oppstarten har bedriften utviklet seg til fire avdelinger og over 70 dyktige fagfolk.

Vi i Christiania Rørleggerbedrift har alltid kunden fokus. For å kunne utføre oppdrag på best mulig måte for kundene våre, har våre ansatte nødvendige autorisasjoner og skikkelig kompetanse.

Christiania Rørleggerbedrift er registret opplæringsbedrift, og har til enhver tid flinke lærlinger i bedriften.
Bedriften besitter i dag en stor bilpark, og har fokus på miljø og opptatt av at våre sjåfører opptrer fint i trafikken.
Alle våre sjåfører har opplæring i miljøvennlig kjøring. Vi har investert i el-biler og el-sykler som brukes på de oppdragne og møtene hvor det lar seg gjøre. Vi er Oslo`s første miljøsertifiserte rørleggerbedrift.
Bedriften kan sende Klima og miljørapport på forespørsel.

Christiania Rørleggerbedrift leverer alle tjenester innenfor rørleggerfaget , både små, mellomstore og store prosjektene, samt ulike serviceoppdrag.

 


 

Vår gode bedriftskultur har blitt formet gjennom lang erfaring, fokus på kvalitet, aktiv administrasjon av prosjekter, og mål om et godt arbeidsmiljø. Dette har vært viktige suksesskriterier for bedriften vår.